De positieve werking en daarmee het succes van Bedside Buskers in het Deventer Ziekenhuis blijft niet onopgemerkt. Naast uiteenlopende artiesten tonen ook andere ziekenhuizen interesse. Helemaal fantastisch natuurlijk! Gelukkig zijn er ook mensen die voor sommige ziekenhuizen het inplannen van artiesten voor hun rekening willen nemen.  

 
locatie_deventer_ziekenhuis.jpg

Deventer Ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis omarmde (het prille begin van) Bedside Buskers direct en heeft het alle kansen geboden om het te ontwikkelen tot wat het nu is. Ze weten wat voor effect het heeft, zowel op de patiënten, bezoekers als hun eigen medewerkers. Ze zijn altijd enthousiast als we er weer zijn en blijven ons steunen. Wij zijn uiteraard ontzettend blij en dankbaar dat zij ons de kans en begeleiding hebben gegeven en blijven geven. Altijd een warm welkom en een zeer plezierige samenwerking.

Bedside Buskers team:
Peter Kortleve, Robert Willemsen en Ilse Hoogaars (of Rudy Boesjes)


Isala Zwolle

Nadat Julia Hulshof tijdens de feestdagen in 2017 met haar geweldige band The Package in het Deventer Ziekenhuis had gespeeld, bood ze enthousiast aan om voor Zwolle aan de slag te gaan. Op 25 januari 2018 staken we de koppen bij elkaar om daar een begin te maken. In samenwerking met gastvrijheidsmanager Johan Jonker plant Julia nu, net als in Deventer, een maandelijkse muzikale ronde in met lokale, professionele artiesten.

Bedside Buskers team:
Julia Hulshof en Johan Jonker

locatie_isala.jpg

locatie_SKB_Winterswijk.jpg

SKB Winterswijk

Saskia Velders had ons benaderd, omdat ze dolgraag het concept van Bedside Buskers bij Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk wilde opstarten. Nadat het SKB enthousiast reageerde op haar voorstel, werd een ronde in Deventer bijgewoond. Het enige dat nog ontbrak was iemand met een netwerk aan artiesten in de omgeving. Gelukkig was daar Rob Kuenen van licht- en geluidsbedrijf Soundsolution! Ze hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn van start gegaan.

Bedside Buskers team:
Saskia Velders, Rob Kuenen en José Weijkamp


Flevoziekenhuis Almere

In november 2017 nam Carla Bellers (humanistisch raadsvrouw bij het Flevoziekenhuis) met ons contact op. Men kreeg daar vervolgens een voorproefje toen Collin Hoeve, in het kader van de 'Dag van de Gastvrijheid', een ronde deed. Door het enthousiasme en de bijzondere, betekenisvolle momenten, liet Carla weten dit graag vaker in te willen zetten. Robert Willemsen contact op met Floor Hansen, professioneel muzikant, eigenaar van entertainmentbureau LoveSound en woonachtig in Almere. Gelukkig hoefde ze ook niet lang na te denken om hiermee aan de slag te gaan!

Bedside Buskers team:
Floor Hansen, Shanna Lenoir en Carla Bellers

locatie_flevo.jpg

Locatie_Gerle_Zutphen.jpg

Gelre ziekenhuis Zutphen

Eind 2017 en begin 2018 speelden Luuk Nengerman met Benjamin Kuijpers met veel enthousiasme een aantal keren in het Deventer Ziekenhuis. Als gedreven muzikant en directeur van het Popcollege in Zutphen bood Luuk aan om voor het ziekenhuis in Zutphen aan de slag te gaan, aangezien zijn Popcollege er toch om de hoek zit. Het duurde even om de juiste contactpersonen te pakken te krijgen, maar ook bij de Gelre Ziekenhuizen werd enthousiast gereageerd op dit idee. Op 20 september 2018 deden Luuk en Benjamin de aftrap!

Bedside Buskers team:
Luuk Nengerman en Hannie Verbeek