Bedside Buskers werkt met fantastische mensen samen. Mensen die hun tijd en expertise belangeloos inzetten om ons werk mogelijk te kunnen maken. Veelal gaat het om mensen die hun aandeel dagelijks als professional uitoefenen. Daar zijn we ons terdege van bewust en ongelooflijk dankbaar voor. We zetten hun organisatie graag hieronder ‘in the spotlights’.

 

Shortlife

Grafisch ontwerper en illustrator Peter Kortleve stond als initiatiefnemer aan de basis van Bedside Buskers. Het is niet meer dan logisch dat hij o.a. de PR, incl. promotionele uitingen als het logo, folders, boekjes e.d., voor zijn rekening neemt.

 

LiveGigs

LiveGigs is een fullservice evenementenbureau met een flink aantal jaren ervaring. Eigenaar Robert Willemsen wist Bedside Buskers naar een hoger niveau te tillen, met elke maand een andere ervaren artiest in het Deventer Ziekenhuis. Net als Peter is hij nauw betrokken bij alle ontwikkelingen.

 

Notaris Brummelhuis

Notaris Brummelhuis (mr. Jan-Hein Brummelhuis) is een onafhankelijk niche-notariskantoor met specialisatie ondernemingsrecht. Hij adviseert ondernemers, bestuurders, particulieren én (maatschappelijke) organisaties. Zoals Bedside Buskers! Dankzij hem zijn wij sinds 17 december 2018 een stichting. En daar zijn we uiteraard heel blij mee. Jan-Hein: “Ik ondersteun graag dergelijk goede initiatieven!”

 

Profijt Adviseur

Een stichting heeft een naast een voorzitter en secretaris ook een goede en betrouwbare penningmeester nodig. Deze hadden we vrij snel gevonden in Michèl ter Braak, mede eigenaar van Profijt adviseurs. Hij versterkt met veel enthousiasme en bezieling het bestuur van Stichting Bedside Buskers.

 

Bassiste.nl

Bassiste Julia Hulshof is een gedreven musicus met passie voor de basgitaar en contrabas. Door haar jarenlange ervaring is ze breed inzetbaar, als musicus en als docent. En nu ook als boeker en planner voor Isala ziekenhuis in Zwolle.

 

Lovesound

Als veelzijdig entertainmentbureau verzorgt LoveSound de muzikale invulling van huwelijken en evenementen. Drijvende kracht achter het bureau is Floor Hansen. Daarnaast zorgt zij, samen met haar collega Shanna Lenoir, voor de ‘buskers’ in het Flevoziekenhuis.

 

Popcollege Zutphen

Popcollege Zutphen is een frisse, moderne popschool waar je moet zijn voor je muziekles, oefenruimte, workshop, bandcoaching of muziekinstrument aanschaf. Oprichter, gitarist, ‘busker’ en all-around good guy Luuk Nengerman is boeker en planner voor het Gelre ziekenhuis in Zutphen dat bij het popcollege om de hoek zit.

 

SoundSolution

Soundsolution fungeert als volwaardig partner als het gaat om licht, beeld en geluid en de koppeling van deze onderdelen. Zodoende heeft eigenaar Rob Kuenen een netwerk van artiesten opgebouwd en is boeker en planner voor SKB Winterswijk.

 

KIKKS

‘Momentenmakers van beroep’, vertelt de website van KIKKS, het entertainmentbureau in Nijmegen. Eigenaar Alwin Barten benaderde Bedside Buskers in maart 2018: ‘Ik werk met veel muzikanten en het lijkt mij leuk om eens wat goeds te doen voor onze stad en voor mensen die wat opgevrolijkt moeten worden.’ Dankzij zijn inzet worden er heel wat mooie momenten gemaakt in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.

 

Jong Bookings

Roel van der Veen van artiestenbureau Jong Bookings in Dokkum werd begin 2019 door Carla Bellers, humanistisch raadvrouw van Medisch Centrum Leeuwarden, benaderd met de woorden: “Muziek verbindt en heeft een helende werking. Het is geweldig om te bemerken dat de kracht van muziek niet alleen iets doet met onze kwetsbare patiënten, maar ook met medewerkers. De muzikanten zelf raken ook vaak ontroerd en zijn dankbaar dat ze dit hebben mogen geven.” Met veel enthousiasme is Jong Bookings sindsdien ook een partner.

 

Buro voor Muziek

Al meer dan 50 jaar is Buro voor Muziek kind aan huis in alles wat en iedereen die met entertainment te maken heeft. En na zoveel jaren van ervaring kunnen ze nu ook de ziekenhuiskamers van het MST in Enschede aan hun checklist toevoegen. Dat gaat helemaal goed komen, want zoals ze op de site al aangeven: ‘Voor wat voor gelegenheid dan ook… Hoe groot of hoe klein dan ook… Hoe besloten of openbaar dan ook…’