Ronde #5: Brenda Bee

Woehoe! Vanmorgen heeft Brenda Bee de patiënten op de dialyse-afdeling met haar gouden stem toegezongen. Met haar keyboard op een karretje van het Deventer ziekenhuis en een flink verlengsnoer reden we van kamer naar kamer. Plug and play! Mooi om te zien hoe de voeten van patiënten meewiebelden met de muziek. Er werd genoten! Ook door Brenda, die na afloop liet weten dit vaker te willen doen. Net als alle andere artiesten die haar voor zijn gegaan. Super!! Want: je krijgt veel meer dan je geeft..

Brenda: “Prachtig initiatief van Peter Kortleve in samenwerking met LiveGigs Music and Events. Big "Thumbs up" voor deze heren! Collega muzikanten, stuur hen een berichtje als je dit ook graag een keer wilt doen..., ik vond het heel fijn en bijzonder!”

Tik op de foto voor meer beelden