Ronde #2 - Marloes Borgman & Joe Pasanea

YES!! Opnieuw een geweldige ronde achter de rug bij het Deventer Ziekenhuis. Deze keer wisten Marloes Borgman en Joe Pasanea namens Bedside Buskers de sfeer even heerlijk om te gooien. In de ene kamer werd er een klein feestje gebouwd, in weer een andere kamer werd het prachtig intiem. Allemaal kleine privé-concertjes. 

Patiënten waren even niet met hun situatie bezig en genoten volop. En niet alleen de patiënten, ook het personeel, het aanwezige bezoek en Marloes en Joe zelf hadden een onvergetelijke dag. Emotioneel, maar met een hele grote glimlach.

Marloes: “Het was emotioneel, aangrijpend en aandoenlijk...grappig, verdrietig en alles in één! Ik heb genoten, maar het gaf ook zoveel voldoening! Echt genoten van niet alleen de patiënten, maar ook verplegend personeel, management en iedereen die er was om ons te ondersteunen.
Ik verwonder mij over de vele reacties die erop komen. Per Facebook, per Whatsapp, Messenger, etc.. Dat weerspiegelt hoezeer mensen zich aangetrokken voelen tot dit initiatief. Dit gaat zoveel harten veroveren. Mooi, hoor!”

Tik op de foto voor meer beelden