Ronde #20: Ravenna Moscoso

Gisteren hadden we weer een hele mooie en bijzondere ronde, dankzij Ravenna. Ze had er al 4 maanden naar uitgekeken! We begonnen deze keer op de kinderafdeling. Met hits als ‘Can't Stop the Feeling’ van Justin Timberlake zaten de kinderen te glunderen, te zingen en moeders te swingen.

Daarna zijn we, op verzoek, opnieuw naar de intensive care afdeling gegaan. Te beginnen bij dezelfde patiënt als de vorige keer. Hij was er aanzienlijk beter aan toe en kon zich beter uiten. Hij stelde voor om de deuren open te zetten voor het personeel dat inmiddels was toe komen stromen. Na enkele prachtige nummers, waaronder ‘Imagine’, kon Ravenna even pauzeren. Want de volgende patiënt wilde dolgraag zélf piano spelen, omdat hij dat al zo lang niet meer had kunnen doen. Zijn moeder kwam vervolgens binnengelopen en kon haar ogen niet geloven. Een prachtig moment.

Na ‘Hit The Road Jack’ was 't ook daadwerkelijk tijd voor (de enthousiaste) Ravenna 'to hit the road': “Ik vind dit zo geweldig! Zo mooi. Ik hoef hier ook geen show op te voeren; ik kan gewoon mijzelf zijn. Ik wil dit heel graag vaker doen.” Heel erg bedankt, Ravenna! We zien je ook dolgraag weer terug.

Tik op de foto voor meer beelden