Ronde #22: Collin Hoeve

Petje af voor Collin Hoeve die vandaag veel uiteenlopende verzoekjes prachtig wist te vertolken, nadat hij geregeld de kamers binnenkwam met de woorden: “Hallo, ik ben Collin. Ik ben uw Bedside Busker voor vandaag.”

Omdat er deze keer veel patiënten sliepen, had Collin wat meer tijd in de kamers waar hij speelde. De nummers liepen uiteen van een heel ingetogen versie 'Mag Ik Dan Bij Jou' voor een oudere vrouw alleen op een kamer tot een luidkeels meegezongen 'Country Roads' in een volle kamer. De patiënt die daarbij het hardst meezong, had de dag ervoor nog een keeloperatie gehad!

Bij de laatste kamer kwam er een enthousiaste patiënt op de muziek af: “Oh, wat geweldig dit! Ik denk: wat hoor ik toch? Muziek? Zo fantastisch. Want we beleven hier helemaal niks. Alleen maar ellende. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Geweldig.”

Collin bedankt!!

Tik op de foto voor meer beelden