Ronde #13: Moederdag!

Naast het kampioenschap van Feyenoord, werd er vandaag de hele dag Moederdag gevierd! Een mooie gelegenheid om in Deventer een keer af te wijken van 'de 1e donderdag van de maand', en dus stelde Marloes Borgman, Lex Pelamonia en Renske van den Berg hun tijd en talenten ter beschikking. Zij gingen van kamer naar kamer om voor de moeders op de kraamafdeling te spelen! Een emotionele en prachtige ronde. Met name de optredens op de neonatologie en kinderafdeling maakten veel los, ook bij de verpleging en de artiesten zelf.

Een kersverse moeder zei met een grote glimlach: “Mijn eerste Moederdag zó meemaken is toch wel mooi!” Bij een jong gezin in tranen van geluk liet een verpleegster haar waardering spreken: “Hoe mooi kan je een Moederdag hebben? Dit is zo puur. Muziek is emotie. Het is zó geweldig wat jullie doen.”

Naast kleine, intieme momenten ontstonden er in enkele kamers ook kleine feestjes. Al met al een heel bijzondere manier om Moederdag te vieren! Waarvan De Stentor verslag kwam doen.

Tik op de foto voor meer beelden