Ronde #19: Benjamin Kuijpers & Luuk Negerman

“Hulde voor het initiatief! Ik voel me na vanmiddag zo bevoorrecht dat ik dit vak mag uitoefenen. Het was ontzagwekkend, verrijkend en een enorme eer. Graag graag graag nog eens. Thanks again!”, aldus Benjamin Kuijpers vanmiddag via WhatsApp na de ronde samen met Luuk Nengerman in het Deventer Ziekenhuis.

Het was met recht een heel bijzondere ronde. Dankzij de muzikanten uiteraard. Maar ook omdat we kriskras door het ziekenhuis gingen aangezien er deze keer enkele verzoekjes waren vanuit verschillende afdelingen. Te beginnen met een patiënt op de 'intensive care'! Voor ons een eerste keer en meteen de vuurdoop voor Benjamin en Luuk. Erg mooi moment.

Benjamin en Luuk, ontzettend bedankt!! Ook voor een luisterend oor en de betrokkenheid. Het was echt te gek. Iedereen heeft enorm genoten, gelachen en met veel bewondering geluisterd. We moesten er even van bijkomen. En inderdaad: graag graag graag nog eens!

Tik op de foto voor meer beelden