Ronde #27: Benjamin Kuijpers & Luuk Nengerman

"En weet je wat nou het mooiste was? Het was gratis!", aldus Benjamin Kuijpers nadat hij met Luuk Nengerman 'Ze Gelooft In Mij' voor een ontroerde patiënt had gespeeld. Eén van vele mooie momenten van donderdagmiddag 1 maart in het Deventer Ziekenhuis. Hun 3e ronde als Bedside Buskers. In totaal speelden ze voor 48 mensen, maar ze hebben zonder twijfel meer oren (en harten) bereikt. Het plezier en de bezieling spatte er weer vanaf. Er kwam van alles voorbij; van Kensington tot Boudewijn de Groot. Zelfs een uitvoering van Sittin' On The Dock of the Bay met een Schots accent...

Voor deze ronde mochten we ook Floor Hansen verwelkomen! Zij gaat Bedside Buskers voor de patiënten in het Flevoziekenhuis opzetten. Woehoe! Later deze maand zitten we oa met Floor en Carla Bellers aan tafel om het allemaal in gang te zetten. Helemaal te gek natuurlijk!

En omdat Floor zelf ook zangeres is, kon ze het niet laten om bij het laatste nummer (Disco Inferno) met Benjamin mee te zingen. Speciaal voor enkele personeelsleden van het ziekenhuis. Een heerlijke afsluiter waarna iemand zei: "Nu kunnen we helemaal fit naar huis!"

Klik op de foto voor meer beelden.