Bedside Buskers bij Omroep Flevoland

floor_brenda_camera_omroepflevoland.jpg

Gisteren speelde 'onze' Floor samen met busker-van-het-eerste-uur Brenda van Aarsen in het Flevoziekenhuis. En niet alleen voor de patiënten, maar deze keer ook een beetje voor Omroep Flevoland.

In een interview vertelt Floor: “Elk optreden is weer anders. De één wordt er heel vrolijk van terwijl de ander er heel emotioneel van wordt.” En Brenda zegt het een eer te vinden: “...dat je met je muziek iets kunt doen om mensen even een klein beetje geluk te brengen, dat is heel bijzonder.”

En er komen ook patiënten aan het woord. Zoals Sjors Koenders: “Het is een privé-concert in een omgeving die droevigheid uitstraalt.” Omroep Flevoland: “Haalt dit de droevigheid een momentje weg?” Koenders: “Ja. Absoluut.”

Luister het hele item hier: https://www.omroepflevoland.nl/…/positieve-reacties-op-conc…