Bedside Buskers werkt met fantastische mensen samen. Mensen die hun tijd en expertise belangeloos inzetten om ons werk mogelijk te kunnen maken. Veelal gaat het om mensen die hun aandeel dagelijks als professional uitoefenen. Daar zijn we ons terdege van bewust en ongelooflijk dankbaar voor. We zetten hun organisatie graag hieronder ‘in the spotlights’.

 

Shortlife

Grafisch ontwerper en illustrator Peter Kortleve stond als initiatiefnemer aan de basis van Bedside Buskers. Het is niet meer dan logisch dat hij o.a. de PR, incl. promotionele uitingen als het logo, folders, boekjes e.d., voor zijn rekening neemt.

 

LiveGigs

LiveGigs is een fullservice evenementenbureau met een flink aantal jaren ervaring. Eigenaar Robert Willemsen wist Bedside Buskers naar een hoger niveau te tillen, met elke maand een andere ervaren artiest in het Deventer Ziekenhuis. Net als Peter is hij nauw betrokken bij alle ontwikkelingen.

 

Notaris Brummelhuis

Notaris Brummelhuis (mr. Jan-Hein Brummelhuis) is een onafhankelijk niche-notariskantoor met specialisatie ondernemingsrecht. Hij adviseert ondernemers, bestuurders, particulieren én (maatschappelijke) organisaties. Zoals Bedside Buskers! Dankzij hem zijn wij sinds 17 december 2018 een stichting. En daar zijn we uiteraard heel blij mee. Jan-Hein: “Ik ondersteun graag dergelijk goede initiatieven!”

 

Profijt Adviseur

Een stichting heeft een naast een voorzitter en secretaris ook een goede en betrouwbare penningmeester nodig. Deze hadden we vrij snel gevonden in Michèl ter Braak, mede eigenaar van Profijt adviseurs. Hij versterkt met veel enthousiasme en bezieling het bestuur van Stichting Bedside Buskers.

 

Bassiste.nl

Bassiste Julia Hulshof is een gedreven musicus met passie voor de basgitaar en contrabas. Door haar jarenlange ervaring is ze breed inzetbaar, als musicus en als docent. En nu ook als boeker en planner voor Isala ziekenhuis in Zwolle.

 

SoundSolution

Soundsolution fungeert als volwaardig partner als het gaat om licht, beeld en geluid en de koppeling van deze onderdelen. Zodoende heeft eigenaar Rob Kuenen een netwerk van artiesten opgebouwd en is boeker en planner voor SKB Winterswijk.

 

Lovesound

Als veelzijdig entertainmentbureau verzorgt LoveSound de muzikale invulling van huwelijken en evenementen. Drijvende kracht achter het bureau is Floor Hansen. Daarnaast zorgt zij, samen met haar collega Shanna Lenoir, voor de ‘buskers’ in het Flevoziekenhuis.

 

Popcollege Zutphen

Popcollege Zutphen is een frisse, moderne popschool waar je moet zijn voor je muziekles, oefenruimte, workshop, bandcoaching of muziekinstrument aanschaf. Oprichter, gitarist, ‘busker’ en all-around good guy Luuk Nengerman is boeker en planner voor het Gelre ziekenhuis in Zutphen dat bij het popcollege om de hoek zit.