Feestdagen - Extra ronde

Ondanks dat je in goede handen bent, wil natuurlijk niemand in het ziekenhuis terechtkomen. En ondanks alle goede zorgen, is het nooit leuk om in een ziekenhuis te moeten liggen. En zeker niet tijdens de feestdagen! 

Daarom hebben we een extra ronde ingepland bij het Deventer Ziekenhuis. Of eigenlijk: twee rondes…tegelijk! Voor het eerst gaan er namelijk twee acts van kamer naar kamer. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat het trio The Package én Benjamin Kuijpers samen met Luuk Nengerman hun tijd en talent beschikbaar stellen in deze feestelijke periode. Heel tof! 

Op donderdag 28 december vanaf 15:00 uur verspreiden zich dus twee enthousiaste teams namens Bedside Buskers door het Deventer Ziekenhuis voor een zeer fijne, muzikale onderbreking bij patiënten, medewerkers en eventuele bezoekers. Heel veel zin in!

vooraankondiging_28dec.jpg