Ronde #23: Sjoerd Arends

Omdat gisteren de filmcrew van De Mannen Zonder Pak meeliepen om een goede indruk van Bedside Buskers in beeld te krijgen, was het wat drukker en onrustiger dan normaal. Het trekt natuurlijk wat bekijks en er moest uiteraard eerst toestemming gevraagd worden aan de patiënten. Maar ondanks alle commotie trakteerde Sjoerd Arends 8 patiënten, 12 medewerkers en 10 bezoekers op een aantal prachtige nummers, zoals Imagine van John Lennon, Man In The Mirror van Michael jackson en Zwart Wit van Frank Boeijen. 

We begonnen bij een patiënt op de IC (zonder filmcrew). Na 1 nummer werd aan de patiënt gevraagd of hij nog iets wilde horen. Zijn antwoord was zachtjes maar duidelijk: 'Alsjeblieft'

De video die momenteel wordt gemaakt, zal o.a. worden gebruikt bij het jaarlijkse feest van het Deventer Ziekenhuis, DZ Live, in de Deventer Schouwburg waar Robert, Ilse en Peter voor zijn uitgenodigd. Maar hij zal hier ook worden vertoond. Heel benieuwd naar het eindresultaat!

Tik op de foto voor meer beelden