Ronde #16: Jemilo

Wat was het een feestje gisteren met Jemilo als Bedside Buskers in het Deventer Ziekenhuis! Voor allen die erbij waren een heel bijzondere en leuke Vaderdag. Er werd volop genoten van de prachtige samenzang en de percussie gaf een extra kick. Jemilo had het slim bekeken met een flinke lijst nummers op een A4 die bij de volgende kamers rondgingen. Een fijn en gevarieerd repertoire van CS&N tot TLC.

De sfeer zat er meteen goed in. Na enkele nummers kwam een verpleegster vragen of we voor een patiënt op een andere afdeling konden komen spelen. Tuurlijk! En ook daar ontstond een klein feestje met nummers van The Little River Band, Anouk en Venice.

Op een gegeven moment schoven enkele (mobiele) patiënten aan in een andere kamer waar werd gespeeld. Een oudere patiënt (80 jr) bleef op een afstandje, maar zat duidelijk te genieten. Een favoriet van haar pas overleden man werd op haar verzoek gespeeld: 'Love The One You're With' van Stephen Stills (voorafgegaan met 'Find The Cost of Freedom').

Als laatste werd 'Waterfalls' van TLC gespeeld, terwijl het trio meeliep met een enthousiaste verpleegster. Op de wandelgangen verzamelden zich al gauw meer collega's om te kunnen meegenieten en -swingen! Terwijl we terugliepen om huiswaarts te gaan, hoorden we door de wandelgangen een patiënt roepen: 'NOG EEN LIEDJEEE!' 

Tik op de foto voor meer beelden