Ronde #17: Margot Olde Loohuis & Adel Faltas

Margot: “Hele speciale ervaring; optreden voor mensen in het ziekenhuis aan hun bed. Ik wist al dat muziek ontroerend en verbindend kan zijn, maar 'k had het nog nooit zo direct gevoeld.”

Gisteravond speelden Margot Olde Loohuis en Adel Faltas namens Bedside Buskers in het Deventer Ziekenhuis. Er werden maar weinig kamers overgeslagen op afdeling C2. ‘Wat leuk..’ of ‘Wat fijn dat jullie dit doen’, hoorden we regelmatig. 

Een persoon wilde zelfs betalen voor de twee liedjes die voor ’m werden gespeeld. Dat hoefde natuurlijk niet, maar vanwege het vriendelijke gebaar kreeg hij gewoon nóg een liedje. Een oudere vrouw, die op de gang werd toegezongen, vond het een ‘heerlijk opkikkertje!’ En daar doen we het voor. Even wat afleiding. Even genieten ondanks de situatie.

Tik op de foto voor meer beelden