Bedside Busker bij Isala (Zwolle)

Hiep hiep hoera! We groeien! Vandaag waren we te gast bij Isala in Zwolle. Nadat bassiste Julia Hulshof met haar geweldige band The Package eind 2017 in het Deventer Ziekenhuis speelde, was ze zo enthousiast dat ze aanbood om de functie die Robert Willemsen in Deventer vervuld in haar woonplaats Zwolle waar te nemen. Zodoende wordt Bedside Buskers momenteel met Julia, Robert, Peter en Johan Jonker bij Isala in gang gezet. Hoe geweldig is dat?! Ontzettend bedankt en welcome to the club! Yihaw. Enne... professionele artiesten uit Zwolle en omstreken: meld je aan. Je krijgt écht meer terug dan je geeft. 

Het wordt een mooi jaar voor Bedside Buskers. Naast Zwolle zijn we in gesprek met meer ziekenhuizen!

Van links naar rechts: Peter Kortleve, Julia Hulshof en Robert Willemsen. 

Van links naar rechts: Peter Kortleve, Julia Hulshof en Robert Willemsen.