Ronde #25: Oscar Pauw

Met recht een bijzondere ronde vandaag met Oscar Pauw, die begon met de vraag: 'Op welk liedje heeft u voor het eerst gezoend?' Er waren opvallend veel mensen die meezongen. Of zélf zongen, van 'Oh Oh Den Haag' tot 'Blue Suede Shoes'. We werden zelfs nog even getrakteerd met een heel klein en mooi liedje door Carmijn Bakker (die op dat moment op bezoek was in een van de kamers). Met Oscar's privé-concertjes voor 23 patiënten, 9 medewerkers en 25 bezoekers zijn we weer een hoop mooie momenten rijker. Dankjewel, Oscar!!

Het was voor onze twee gasten uit Winterswijk ook meteen een prachtige 'demonstratie' van wat er allemaal kan gebeuren tijdens onze rondes. Saskia Velders probeert met veel enthousiasme Bedside Buskers bij SKB Winterswijk van de grond te krijgen. Zou natuurlijk geweldig zijn als dat lukt!

Klik op de foto voor meer beelden