Uitzending 'Hallo Nederland' – Omroep MAX

OmroepMAX_HalloNederland_2nov2018.jpg

Op donderdag 1 november, tijdens de ronde met Brenda Bee, mochten we ook een team van Omroep MAX verwelkomen. Zij volgden Brenda van haar huis naar het Deventer Ziekenhuis om zo een item te maken over Bedside Buskers. De volgende avond werd de reportage in het programma Hallo Nederland uitgezonden (te zien vanaf 7:33 min.): https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/hallo-nederland/hallo-nederland/POW_03738518/

Het geeft een prachtige indruk van het vrijwilligerswerk van de artiesten – in dit geval dus Brenda – en wat dat teweegbrengt. Enkele quotes:

Brenda: “Het is zo super om met hetgeen wat zo dicht bij mij staat, wat ik zo heerlijk vind om te doen, om daarmee iets voor andere mensen te doen.”

Patiënt: “Dat moeten ze toch overál doen! Dat vrolijkt de mensen toch op.”

En een bijzondere afsluiter na een ingetogen uitvoering van 'You've Got A Friend' en een ontroerde patiënt: “Die kwam aan. Geweldig. Dankjewel. Echt. Dankjewel.”

Inderdaad; dankjewel, Brenda! En ook dank voor de aandacht, Omroep MAX. En dankjewel, Deventer Ziekenhuis. Fijn dat dit bij jullie gefilmd kon worden.