Oprichting Stichting Bedside Buskers

Ilse Hoogaars, Tineke Hirschler en Robert Willemsen bij Notaris Brummelhuis. Foto: Peter Kortleve

Ilse Hoogaars, Tineke Hirschler en Robert Willemsen bij Notaris Brummelhuis. Foto: Peter Kortleve

Maandag 17 december 2018 hebben Tineke Hirschler (voorzitter) en Ilse Hoogaars Schroer (secretaris) bij notaris Brummelhuis in Deventer de statuten voor het oprichten van Stichting Bedside Buskers ondertekend! En daarmee is de stichting dus een feit! Michel ter Braak maakt als penningmeester het geweldige bestuur compleet en zal voor de stichting een rekening gaan openen. Tijdens de ondertekening haalde Robert Willemsen – heel attent – wat (gouden) bubbels en (plastic) glaasjes tevoorschijn om te proosten.

Nooit gedacht dat ik nog eens betrokken zou zijn bij het oprichten van een stichting. Ook niet toen ik eind 2015/begin 2016 aan dit avontuur begon. Een jaar geleden ook niet. Maar ik ben er ontzettend blij mee en supertrots op. Zo ongelooflijk hartverwarmend dat er zoveel mensen zijn die zich vrijwillig willen inzetten voor Bedside Buskers. Als planner, muzikant, ambassadeur of anderszins. Zelfs notaris Jan-Hein Brummelhuis draagt op die manier een steentje bij. Fantastisch. 

In 2019 komen er nog meer ziekenhuizen en dus meer bevlogen teams en fantastische muzikanten bij. 

We zijn iedereen heel, heel dankbaar. Ik zou zeggen: ‘Proost!’ En in de woorden van Tineke Hirschler bij de oprichting: ‘Op de toekomst!’

Hele fijne feestdagen! Veel lol en liefde toegewenst.

Peter Kortleve
Initiatiefnemer Bedside Buskers