Bedside Buskers bij SKB Winterswijk

Zoals eerder aangegeven, groeien we. En dus…rapappa, rapappaaa… verwelkomen wij met gróte blijdschap een nieuw team, bestaande uit: Saskia Velders, José Weijkamp en Rob Kuenen (Soundsolution). En met dit nieuwe team komt er een nieuwe locatie bij: Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk! Dit speelde al een poosje op de achtergrond, maar dat ze nu echt van start gaan, is natuurlijk fantastisch nieuws. 

Saskia volgde Bedside Buskers op Facebook en wilde het concept graag naar het ziekenhuis in haar woonplaats Winterswijk halen. De (extra) drive daarbij is haar prachtige, muzikale dochter Sharon (zie foto) die in 2016 op 18-jarige leeftijd onverwacht is overleden. Saskia nam contact op met initiatiefnemer Peter Kortleve (Shortlife). En nadat het SKB (ook) enthousiast reageerde op haar voorstel, werd een ronde in Deventer bijgewoond om te zien hoe we te werk gaan en ons het hemd van het lijf te vragen. Het enige dat nog ontbrak was een enthousiast persoon die Saskia kon helpen met het werven en inplannen van ervaren artiesten. 

Robert Willemsen (LiveGigs) belde met Winterwijkse licht- en geluidman Rob Kuenen om te vragen of hij misschien iemand wist. Het toeval wilde dat Rob er onlangs nog met zijn vrouw (werkzaam bij het SKB) over had gesproken. Waarop hij aanbood om het werk van Robert voor Winterswijk op zich te nemen. Ook hij liep een ronde mee in Deventer en enkele dagen zat hij met Saskia en José aan tafel om een start te maken.

We zijn natuurlijk ontzettend blij, dankbaar en trots. Welkom, Saskia, José en Rob! Heel veel plezier en mooie momenten toegewenst.

En er volgt meer! Stay tuned.

SKB_Sharon.jpg