Ronde #26: LAURA

Vanmiddag was de stralende Laura Beekman (a.k.a. LAURA) te gast in het Deventer Ziekenhuis. Vanwege de ongewone situatie (spelen voor patiënten in het ziekenhuis) was ze toch wat zenuwachtig, maar na haar eerste liedje vertelde een verpleegster haar enthousiast: "Ik heb een liedje van jou op mijn telefoon staan!" 

In de volgende kamer ontstond er een klein feestje tijdens het aanstekelijke liedje 'Zoete Witte Wijn'. De oudere patiënt – zelf ook muzikant – liet LAURA met ontroering weten: "Het is hier een bak ellende en nu kom jij ons opvrolijken. Bedankt, meisje. Het maakt mijn dag weer helemaal goed." 

Op de kinderafdeling speelde Laura voor 5 patiëntjes. Voor een verlegen en verdrietig, jong meisje zong ze ‘Let It Go’ uit de film Frozen. Het meisje werd alsmaar rustiger. Na ons vertrek was ze heerlijk gaan slapen.

Ondertussen had het personeel op de voorgaande afdeling even gegoogeld naar Laura en kwamen zo tot de ontdekking met ze met Nick en Simon het nummer Hartenstrijd voor de gelijknamige film had gemaakt. Die wilden ze natuurlijk dolgraag horen. 😊

Klik op de foto voor meer beelden