Ronde #28: The Beatles Sessions (aftrap Zwolle)

Dat The Beatles goede muziek maakten, weten we allemaal. Dat ze nog steeds zo geliefd zijn, weten we stiekem ook. En vandaag, bij de aftrap van Bedside Buskers in Zwolle, werd dat bewezen! Patiënten en bezoekers die mee zongen, vulden de ziekenhuiskamers met vrolijkheid en warmte. Zelfs de mensen die eigenlijk meer van The Stones houden, zongen hier en daar een regeltje mee. De jongens van The Beatles Sessions waren zo vriendelijk af en toe even een praatje te maken en op verzoekjes in te gaan. Het werd zo gewaardeerd dat een patiënt zelfs de muzikanten volgde op de gang langs de kamers om zo lang mogelijk te genieten van de klanken van The Beatles Sessions! 

Een paar quotes die voorbij kwamen:
The Beatles Sessions: "Hebben jullie behoefte aan nog een muziekje?" 
Patiënt: "Nou, ik zeg, knal er nog maar 1 uit, of niet buuv??"
-----
Patiënt: "Dat was super! Er staan drie man maar jullie klinken als zeven! Werkelijk prachtig."
-----
Patiënt: "Dit zijn paar fijne extra vitamines die jullie langs komen brengen."

Al met al een erg mooi en succesvol begin van Bedside Buskers bij Isala in Zwolle. Bedankt Beatles Sessions, Julia Hulshof en Isala!

Tik op de foto voor meer beelden.