Bedside Buskers bij het Flevoziekenhuis

Gisteren hebben we een start gemaakt bij het Flevoziekenhuis

In november 2017 nam Carla Bellers (humanistisch raadsvrouw bij het Flevoziekenhuis) met ons contact op. Men kreeg daar vervolgens een voorproefje toen Collin Hoeve, in het kader van de 'Dag van de Gastvrijheid', een ronde deed. Door het enthousiasme en de bijzondere, betekenisvolle momenten, liet Carla weten dit graag vaker in te willen zetten. 

Zodoende nam Robert contact op met Floor Hansen. Als inwoner van Almere, professioneel muzikant, eigenaar van entertainmentbureau LoveSound en 'overall' fijn mens zou Floor de aanwezen persoon zijn om dit voor het Flevoziekenhuis te organiseren. Gelukkig hoefde ze ook niet lang na te denken toen Robert dit aan haar vroeg. Fantastisch!

Dus na de ziekenhuizen in Deventer, Zwolle en Winterswijk zullen er straks ook maandelijks artiesten langs de patiënten gaan in Almere. Er is zelfs al een eerste datum geprikt; de eerste ronde zal plaatsvinden op donderdagmiddag 19 april. 

Onzettend bedankt Floor Hansen, Shanna Lenoir, Carla Bellers, Arthur Kolks en David Luttik! Heel veel plezier en mooie momenten toegewenst.