Stichting Bedside Buskers

Door de fantastische groei van Bedside Buskers komt er intussen aardig wat om de hoek kijken. Daarnaast willen we ook de mogelijkheid hebben om onze vrijwilligersorganisatie verder te ontwikkelen. Verder komt het geregeld voor dat patiënten uit waardering graag een donatie willen doen. Dankzij onze stichting – met ANBI status – is die mogelijkheid er nu.


Het bestuur

Tineke_Hirschler.jpg

Tineke Hirschler

Voorzitter

“Ik heb vrijwel altijd in ziekenhuizen gewerkt, de grootste periode als bestuurder. Een hele drukke baan met veel verantwoordelijkheden. Ik ben in 2013 vervroegd gestopt met werken. Ik ben nog wel als toezichthouder actief in de zorg. Prachtig om nu mijn kennis van en netwerk in de zorg, in te kunnen zetten voor de stichting Bedside Buskers.”

Ilse_Hoogaars.jpg

Ilse Hoogaars

Secretaris

“Vanaf het begin ben ik betrokken bij de Bedside Buskers. Ik begeleid elke eerste donderdag van de maand de artiesten op hun ronde in het Deventer Ziekenhuis. Hier ben ik al 22 jaar werkzaam in verschillende functies. De reacties van de patiënten maakt dat ik dit elke maand met veel plezier doe. En het een zeer goed initiatief vind welke in meer ziekenhuizen veel zal kunnen brengen.”

Michel_terBraak.jpg

Michèl ter Braak

Penningmeester

“Al mijn gehele werkzame leven ben ik werkzaam in de financiële en fiscale wereld. Hiervan de laatste ruim 10 jaar als zelfstandig ondernemer/vennoot van Profijt adviseurs. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk je kennis en ervaring ook voor de maatschappij in te zetten. Mijn rol als penningmeester van Bedside Buskers past daar wat mij betreft perfect in.”


Doel

Door middel van het aanbieden van live muziek door ervaren artiesten bieden we een moment van ontspanning en verhogen we het welbevinden van patiënten in zorginstellingen.