Bedside Busker bij Rijnstate (Arnhem)

Op de dag dat het precies 3 jaar geleden is dat de állereerste ronde van Bedside Buskers plaatsvond, is er een start gemaakt bij ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Dat is alweer het zesde ziekenhuis waar Bedside Buskers de kracht van muziek (aan bed) zal brengen! Fantastisch. Journalist en muzikant Renske van den Berg zal de planning van de artiesten op zich nemen. Renske speelde al eens op Moederdag 2017 in het Deventer Ziekenhuis en onlangs nog op 6 december 2018.

Bij die laatste ronde kwam het ter sprake dat we voor Rijnstate nog een planner zochten. Thuis in Arnhem kwam Renske zelf tot het besluit om deze taak op zich te nemen. Waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn! Een bijzonder feit is dat haar vader (die veel van muziek hield) bij Rijnstate heeft gewerkt. Cirkeltje rond! Heel mooi. Welcome to the club. We wensen begeleidsters Astrid Gerritsen, Mariëtte Sloot, Renske en de artiesten die in Arnhem zullen spelen heel veel plezier en mooie momenten! Bedankt voor jullie geweldige inzet!